Termeni si conditii afiliati

Programul de afiliere al magazinului www.suplimente-culturism.ro este gratuit si permite membrilor afiliati sa caștige venit prin plasare de link(uri) sau banere pe siturile lor care fac reclamă magazinului www.suplimente-culturism.ro sau unor produse din cadrul acestui magazin online.

Afiliații caștigă un anumit comision (procentual) din fiecare comanda facută si finalizata de vizitatorii care ajung pe siteul nostru prin intermediul reclamelor de pe siteurile lor.

PASUL 1

Pentru a deveni afiliat si a incepe sa castigati bani, va trebui sa va creeati un cont de afiliat. Contul de afiliat poate fi creeat aici.

In momentul inregistrarii ca afiliat, va rugam sa specificati toate datele cerute/necesare in formularul de inregistrare, lipsa acestor date vor avea ca efect anularea plati sumelor castigate ca afiliat !!!

PASUL 2

Odata ce v-ati creeat contul de afiliat, va trebui sa asteptati pana cand acesta va fi verificat de catre un operator. Verificarea poate dura de la cateva ore pana la cateva zile. Odata ce contul vostru de afiliat a fost verificat si aprobat de catre un operator, veti primi un email de instiintare, pe adresa de email specificata la inscrierea in programul de afiliere. Dupa primirea acestui email de instiintare, va puteti autentifica in contul vostru de afiliat si puteti incepe sa generati link-uri de afiliat. Este posibil ca emailul sa ajunga in folderul "SPAM" al casutei voastre de email, prin urmare va rugam sa verificati si folderul "Spam", pentru a verifica daca ati primit sau nu email-ul de la noi.

PASUL 3

Recomandati produsele noastre, pe site-ul vostru, plasand bannere sau link-uri pe siteul vostru. Pentru asta, link-ul pe care trebuie sa-l puneti pe siteul vostru, este link-ul de afiliat pe care-l puteti genera din contul vostru de afiliat, pentru fiecare produs in parte.

Vezi aici, cum poti genera link-uri de afiliere:

Nu neaparat trebuie sa aveti un site web pentru a vinde produse, puteti posta link-urile de afiliat (sau bannerele) pe orice alte siteuri care permit plasarea de link-uri, de exemplu: forumuri, bloguri, retele de socializare ca Facebook, Twitter, Google Plus sau altele. Important este sa postati link-ul vostru de afiliat. Orice vizitator care vine de pe acel link si cumpara un produs, va poate aduce 5% castig din pretul produsului vandut. Sunt acceptate inclusiv bloguri gazduite pe Blogspot.com, Wordpress.com sau alte siteuri.

PASUL 4

Incasati banii/castigurile din vanzari.

Pragul minim care trebui atins pentru a incasa sumele castigate ca afiliat este de 300 RON. In momentul in care ati atins suma de 300 RON, puteti face o cerere pentru incasarea banilor. In acel moment, societatea noastra va trimite un contract de prestari servicii pe care va trebui sa-l completati si sa-l semnati si pe baza caruia veti putea incasa sumele castigate prin programul nostru de afiliere.

IMPORTANT !!!

Nu faceti cereri de incasare a banilor inainte de a atinge pragul de 300 RON !!!

- Nu acceptam decat afiliati cu domiciliul in Romania!

 

MENTIUNI

Daca aveti intrebari legate de programul de afiliere, ori nu stiti cum si ce trebuie sa faceti pentru a incepe, va rugam sa descrieti problema voastra pe forum. Inainte de a deschide insa un subiect nou pe forum, va rugam sa folositi functia de cautare a forumului, pentru a verifica daca subiectul a fost deja discutat pe forum, asta pentru a evita deschiderea mai multor topicuri/threaduri pe forum, cu acelasi subiect.

Contul de afiliat este separat de contul de client al magazinului online si este separat de contul de utilizator de pe forum. Daca doriti sa cumparati ceva de pe acest site, va trebui sa va creeati un cont de client. Daca doriti sa castigati bani prin intermediul programului de afiliere, va trebui sa va creeati un cont de afiliat. Daca doriti sa beneficiati de suport pe forum, va trebui sa va creeati un cont de membru pe forum.

 
 

Share

 

 

Setări confidenţialitate