Nitro-Tech Casein Gold
0 opinii  0 opinii
Preţ: 233,00 Lei TVA inclus
Producător: MuscleTech
Categorii: Proteine,
Cod produs: MSTNTTCSGD
Disponibilitate: Stoc epuizat

* Aroma:

* Gramaj:
Transport gratuit la comenzi mai mari de 100 RON Informaţii despre transport / livrare »
DescriereNitro-Tech Casein Gold

Nitro Tech Casein Gold (MuscleTech) - furnizează 24g de proteine de înaltă calitate, obținute din mai multe surse de cazeină premium, pentru o eliberare prelungită de aminoacizi pentru a vă alimenta mușchii timp de până la 8 ore.

Îmbunătățiți recuperarea cu eliberarea susținută a nutrienților. Cazeina și proteina din lapte sunt unele dintre cele mai lente proteine digestive disponibile. Muscletech Nitro Tech Casein Gold furnizează 24g de proteine de înaltă calitate, obținute din mai multe surse de cazeină premium, pentru o eliberare prelungită de aminoacizi pentru a vă alimenta mușchii timp de până la 8 ore. Mai mult, fiecare doză îmbunătățită de Muscletech Nitro Tech Casein Gold conține 10 g de BCAA în mod natural, glutamină și precursor și numai 1 g de zahăr. Combinat cu un profil de arome premiat, Muscletech Nitro Tech Casein Gold este la fel de bun pentru gusturile dvs., precum și pentru mușchii dvs.!

Livrare continuă timp de 8 ore a aminoacizilor

Sursa de proteine utilizată în Muscletech Nitro Tech Casein Gold a fost prezentată în studiul publicat în Jurnalul American de Nutriție Clinică pentru că eliberează aminoacizi în sângele dumneavoastră timp de până la 8 ore după administrarea acestuia. Cu proprietatea de a avea o eliberare prelungită, formulă foarte anabolică și anti-catabolică promovează un mediu de construcție musculară pentru perioade mai lungi de timp!

Să vă bucurați de o formulă cu gust excelent nu înseamnă că trebuie să vă preocupați de excesul de carbohidrați și grăsimi. Pentru unele companii, gustul proteinei lor este singurul lucru pe care îl au special, așa că își încarcă suplimentele proteice cu proteine ieftine care sunt ușor de aromatizat și apoi compltează cu o cantitate de aromă sub formă de zahăr, carbohidrati si grasimi. La MuscleTech, credem că nu trebuie să sacrificați macronutrienți pentru gust. De aceea echipa noastră de cercetare lucrează îndeaproape cu unii dintre cei mai buni profesioniști în materie de arome pentru proteine din lume! De fapt, am efectuat teste de gust care ne-au ajutat să formăm un profilul de gust Muscletech Nitro Tech Casein Gold cel mai bun de pe piață pe care știm că-l vei iubi.

Rezultatul este o formulă fină, cu un gust minunat, care nu împachetează zahăr suplimentar și carbohidrații pe care îl veți vedea în alte pulberi de proteine. Muscletech Nitro Tech Casein Gold vă oferă mai multe proteine per lingură și un profil general mai bun de macronutrienți.

Mod de administrare Muscletech Nitro Tech Casein Gold:
Se amestecă 1 doză (1 lingură) de Muscletech Nitro Tech Casein Gold cu 8 până la 10 oz. de apă rece sau lapte degresat într-o ceașcă de sticlă sau un shaker. Pentru cele mai bune rezultate, amestecați 2 porții (2 cupe) de Muscletech Nitro Tech Casein Gold cu 16 până la 20 oz. de apă rece sau lapte degresat într-o ceașcă de sticlă sau un shaker. Utilizarea ideală este în timpul nopții și între mesele principale. Citiți întreaga etichetă înainte de utilizare și urmați instrucțiunile furnizate.
 

Serving Size: 1 Scoop (32g)
Servings Per Container: Approx.71
 
Amount Per Serving % Daily Value
Calories 110  
Calories from Fat 5  
Total Fat .5 g 1%*
Cholesterol 20 mg 7%
Total Carbohydrate 2 g 1%*
Dietary Fiber (less than) 1 g 3%*
Sugars 1 g
Protein 24 g 48%*
Calcium 610 mg 61%
Iron .81 mg 5%
Sodium 170 mg 7%
 
* Percent Daily Values are based on a 2,000-calorie diet.
† Daily Value not established
 
Ingredients:
Micellar Casein Plus Blend (Milk Protein Isolate [supplying micellar casein], Calcium Caseinate, Micellar Casein), Cocoa Powder (processed with alkali), Salt, Natural and Artificial Flavors, Gum Blend (Cellulose Gum, Xanthan Gum, Carrageenan), Acesulfame-Potassium, Sucralose, Soy Lecithin
Contains milk and soy ingredients. Processed in a facility that also processes egg, wheat and tree nut ingredients.


Opinii (0)Opinia cumpărătorilor despre Nitro-Tech Casein Gold

Spune-ţi opinia

Numele tău:


Opinia ta: Notă: Codul HTML este citit ca şi text!

Nota: Rău            Bun

Introduceţi codul din imagine:Lichidare de stoc!
Produse asemănătoare (5)Produse asemănătoare cu Nitro-Tech Casein Gold

Setări confidenţialitate