Pro Gainer
0 opinii  0 opinii
Preţ: 52,00 Lei TVA inclus
Producător: Pro Nutrition
Categorii: Creștere masă musculară,
Cod produs: PRNPRG
Disponibilitate: Stoc epuizat

* Aroma:

* Gramaj:

Share on Facebook Share on Pinterest Informaţii despre transport / livrare »
DescrierePro Gainer

Sprijinim cu entuziasm creşterea în masa musculară! Dovada? Pro Gainer. Conţine 25% proteine derivate din concentrat ultra şi micro-filtrat de proteina din zer cu asimilare rapidă, şi cazeinat de calciu cu asimilare lentă. Este un produs destinat creşterii masei musculare de o deosebită calitate, ce conţine creatină monohidrată, glutamină şi taurină, având roluri hotărâtoare în volumizarea celulei musculare.
Fi PRO Gainer! - toţi cei care nu l-au descoperit încă, vor părea hardgaineri în comparaţie cu tine.

Dextroza, sau glucoza, este un zahăr simplu, principala sursă de energie a organismului, oferită mai ales în formă de ATP. Corpul nostru îl produce din proteine, grăsimi şi în cea mai mare parte din carbohidraţi. Dextroza creşte nivelul insulinei, astfel reglementează concentraţia glucozei în fluxul sanguin şi contribuie la îmbunătăţirea asimilării aminoacizilor. Este critică şi pentru producerea proteinelor şi metabolismul grăsimilor.

Proteina din zer este o combinaţie de proteine globulare izolate din zer. Unele studii clinice au sugerat că proteina din zer ar putea influenţa producţia glutationei şi posedă proprietăţi antiinflamatoare şi anticanceroase. Efectele proteinei din zer sunt considerate ca metode de reducere a riscurilor unor boli sau chiar ca tratament suplimentar pentru unele afecţiuni. Unele surse o consideră parte a medicinei alternative.
Zerul este produsul format în urma coagulării laptelui şi conţine tot ceea ce este solubil în lapte. Este o soluţie cu o concentraţie de 5% lactoză în apă, conţinând minerale şi lactalbumine (beta-lactoglobulină, alfa-lactalbumină şi albumină serică). În urma procesării se îndepărtează apa, lipidele şi alte materiale non-proteice crescând astfel conţinutul proteic.
Există trei forme majore de proteină din zer: concentrat, izolat şi hidrolizat.
Concentratul proteic din zer are nivel scăzut de grăsimi şi colesterol. În schimb, nivelele de compuşi bioactivi şi carbohidraţi în formă de lactoză sunt mai ridicaţi. Este foarte potrivită construirii masei musculare.
Izolatul proteic din zer este cea mai pură formă de proteină. Nu conţine grăsimi şi lactoză, dar este mai săracă în compuşi bioactivi.
Hidrolizatul proteic din zer este predigerat, deci se absoarbe mult mai uşor.

În momentul de faţă numeroase cercetări se concentrează pe capacitatea aminoacizilor din proteine de a reduce riscul unor boli, cum ar fi cele cardiovasculare sau canceroase. Zerul este o sursă excelentă de BCAA, aminoacizi care pot acţiona direct ca sursă de energie pentru muşchi stimulând sinteza proteică. În special leucina, care joacă un rol cheie în iniţializarea transcrierii căii de declanşare a sintezei proteice. Cantitatea suplimentară de leucină ar putea grăbii regenerarea şi mări adaptabilitatea organismului la condiţii de stres (fizic sau mental).
Proteina din zer mai conţine şi aminoacidul cisteină, care poate fi folosit pentru producerea glutationei. Glutationa este un antioxidant care oferă protecţie împotriva radicalilor liberi şi toxinelor. Unele surse sugerează că proteinele din zer ar putea reduce riscul cancerului.
Lactoglobulinele şi lactalbumina formează proteinele serice ale laptelui care conţin toţi aminoacizii necesari oamenilor. Sunt în general obţinute din zer. Zerul este parţial hidrolizat cu scopul de a produce lactalbumine şi lactoglobuline complete care se digerează extrem de uşor. Odată hidrolizaţi se absorb imediat şi sunt hipoalergenice.

Lactoferina este o glicoproteină considerată “miraculoasă” din cauza abilităţii de a elimina carenţa de fier, normalizând anemia. Prezintă un puternic efect antiinflamator, antioxidant şi anticanceros. Acţionează ca regulator al tranzitului intestinal şi ameliorează durerea. Imunoglobulina este proteina serului sangvin. Are capacitatea de a neutraliza antigenele şi este des utilizată în imunoterapie. Este indicată pentru prevenirea şi tratamentul bolilor infecţioase şi în caz de deficit imunitar.
Laptele praf conţine toţi cei 20 aminoacizi standard şi este bogată în vitamine şi minerale solubile.
Creatina este un aminoacid folosit ca sursă de energie pentru muşchi. Este produsă în ficat, pancreas şi rinichi; odată ajunsă în muşchi este transformată în fosfocreatină şi este folosită pentru regenerarea sursei centrale de energie: adenozin trifosfat (ATP). Creatina este suplimentul suprem al culturistului: creşte masa musculară slabă în timp record, îmbunătăţeşte performanţa, creşte nivelul de energie şi grăbeşte regenerarea. Creatina monohidrată este de fapt creatina pură la care se alipeşte o moleculă de apă, deci fiecare moleculă de creatină monohidrată contine 88% creatină pură şi 12% apă. Este de departe cel mai răspândit tip de creatină, şi majoritatea studiilor s-au făcut utilizând creatina monohidrată.

Glutamina este un aminoacid care ajută la construirea şi menţinerea muşchilor. Contribuie la eliminarea amoniacului toxic din ficat şi menţine sănătatea sistemului nervos central. Avantajul glutaminei este că trece cu uşurinţă de bariera sânge-creier, fiind transformat în acid glutamic dacă este necesar. Creşte nivelul de acid gamma-aminobutiric, un neurotransmiţător important.

Taurina este un aminoacid, care se regăseşte în organism, însă în condiţii de stres sau efort fizic se elimină o cantitate mai mare, necesitând suplimentare. Printre beneficiile taurinei în corp: reglează temperatura corpului atunci când este prea cald sau prea frig, reduce stresul, creşte performanţa inimii, ajută la detoxifierea organismului.

Ingrediente: dextroză, concentrat ultrafiltrat de proteină din zer ce conţine lactoglobulină, lactoferină, lactalbumină şi imunoglobulină, lapte praf degresat, maltodextrină, cacao (pentru aroma de ciocolată), creatină monohidrată, taurină, L-glutamină, aromă, gumă xantan.

Mod de administrare: Mixaţi 2 măsuri (70g) de PRO GAINER cu 300ml apă, suc sau lapte. Este preferat a se folosi un shaker sau blender. În prima săptămână se servesc 3 porţii pe zi după care se menţine cu 1-2 porţii pe zi.

Mod de prezentare: 1300gr, 5000gr.

Arome: ciocolată, vanilie, căpşuni.

Opinii (0)Opinia cumpărătorilor despre Pro Gainer

Spune-ţi opinia

Numele tău:


Opinia ta: Notă: Codul HTML este citit ca şi text!

Nota: Rău            Bun

Introduceţi codul din imagine:Lichidare de stoc!
Abonare prin email

Pentru a fi la curent cu promoţiile şi ofertele speciale ale magazinului nostru, vă recomandăm să vă abonaţi la newsletter-ul nostru. În acest fel, veţi primi un email de notificare cu ofertele speciale care urmează să apară pe siteul nostru şi în magazinele noastre.Abonează-mă!
Suport telefonic
Ai nevoie de îndrumări sau informaţii legate de suplimentele nutritive? Sună la numărul de telefon afişat mai jos (tarif normal) şi vei primi îndrumări.
Luni-Vineri: 10.00-18.00
Sambata: 09.00-13.00

Suport Telefonic
Cele mai vândute
BRUTAL Anadrol BRUTAL Anadrol 89,00 Lei
Bazat pe 103 recenzii.
Shaker Devil Nutrition Shaker Devil Nutrition 5,00 Lei
Bazat pe 8 recenzii.
Gainer Gainer 35,00 Lei 30,00 Lei
Bazat pe 40 recenzii.
100% Whey Protein Professional - Scitec Nutrition 100% Whey Protein Professional - Scitec Nutrition 116,00 Lei 95,00 Lei
Bazat pe 14 recenzii.
Whey Whey 79,00 Lei 63,00 Lei
Bazat pe 14 recenzii.
Devil Foras 3900 - manusi cu bareta, din piele Devil Foras 3900 - manusi cu bareta, din piele 25,00 Lei
Bazat pe 18 recenzii.
100% Creatine 100% Creatine 29,00 Lei 26,00 Lei
Bazat pe 6 recenzii.
Milk & Egg Protein Milk & Egg Protein 33,00 Lei
Bazat pe 17 recenzii.
Produse asemănătoare (6)Produse asemănătoare cu Pro Gainer
Taguri: pronutrition, gainer, pro,

Ro2.ro - Promovare si statistici web Blogul lui Dan PHANTOMs TOP