Gigant Pro Mass
0 opinii  0 opinii
Preţ: 69,00 Lei TVA inclus
Producător: Pro Nutrition
Categorii: Creștere masă musculară,
Cod produs: PRNGPM
Disponibilitate: Stoc epuizat

* Aroma:

* Gramaj:

Share on Facebook Share on Pinterest Informaţii despre transport / livrare »
DescriereGigant Pro Mass

Îti doreşti o masă musculară GIGANTICĂ ? Nu îndeajuns de mult dacă n-ai folosit până acum Gigant Pro Mass. Acest produs cu conţinut scăzut de calorii destinat creşterii masei musculare fără grăsimi, cu proteine din zer cu valoare biologică ridicată, infuzie de microelemente anabolice şi vitamine.

Proteina din zer este o combinaţie de proteine globulare izolate din zer. Unele studii clinice au sugerat că proteina din zer ar putea influenţa producţia glutationei şi posedă proprietăţi antiinflamatoare şi anticanceroase. Efectele proteinei din zer sunt considerate ca metode de reducere a riscurilor unor boli sau chiar ca tratament suplimentar pentru unele afecţiuni. Unele surse o considera parte a medicinei alternative. Concentratul proteic din zer are nivel scăzut de grăsimi şi colesterol. În schimb, nivelele de compuşi bioactivi şi carbohidraţi în formă de lactoza sunt mai ridicaţi. Este foarte potrivit construirii masei musculare.

În momentul de fata numeroase cercetări se concentrează pe capacitatea aminoacizilor din proteine de a reduce riscul unor boli, cum ar fi cele cardiovasculare sau canceroase. Zerul este o sursă excelentă de BCAA, aminoacizi care pot acţiona direct ca sursa de energie pentru muşchi stimulând sinteza proteică. În special leucina, care joacă un rol cheie în iniţializarea transcrierii căii de declanşare a sintezei proteice. Cantitatea suplimentară de leucina ar putea grăbii regenerarea şi mari adaptabilitatea organismului la condiţii de stres (fizic sau mental). Proteină din zer mai conţine şi aminoacidul cisteina, care poate fi folosit pentru producerea glutationei. Glutationa este un antioxidant care oferă protecţie împotriva radicalilor liberi şi toxinelor.

Unele surse sugerează că proteinele din zer ar putea reduce riscul cancerului.
Laptele praf conţine toţi cei 20 aminoacizi standard şi este bogat în vitamine şi minerale solubile.
Clorura de potasiu este folosită pentru a creşte nivelul de potasiu din organism. Mineralul potasiu intervine în buna funcţionare a inimii. Deficienţa potasiului în organism produce hipoglicemie, edeme, degenerarea muşchiului inimii şi a muşchilor scheletici, influenţând în mod negativ şi creşterea. Este foarte importantă menţinerea constantă a raportului dintre sodiu şi potasiu, deoarece dereglarea duce la spasmofilie. În cazul culturiştilor este indicat pentru evitarea oboselii musculare.

Vitamina C este necesară la producerea de colagen în ţesutul conjunctiv. Aceste fibre sunt omniprezente în întreg organismul, asigurându-i acestuia o structură stabilă dar flexibilă.
Vitamina C este implicată în sinteza dopaminei, noradrenalinei şi adrenalinei în sistemul nervos sau în glandele suprarenale.
Vitamina C este de asemenea necesară la sintetizarea carnitinei, care este importantă în transferul energiei şi sprijind arderea grăsimii.
Este deasemenea un antioxidant puternic. Organismul nu depozitează vitamina C, de aceea se impune un aport constant prin alimentaţie.
Calciul, un mineral deosebit de important, constituie componenta principală a scheletului, dinţilor, tendoanelor şi nucleelor celulare.

Este indispensabil în:
- procesul de coagulare sanguină;
- buna funcţionare a sistemului nervos;
- diminuarea amplorii unor procese alergice;
- ameliorarea capacitaţii antimicrobiene a globulelor albe;
- activizarea unor procese metabolice;
- stimularea secreţiei gastrice şi a ritmului cardiac;
- utilizarea eficientă a fierului şi a vitaminei B12.

Vitamina B3 constituie un factor important în hrănire, participând activ la metabolismul proteinelor, glucidelor şi lipidelor, deci la metabolismul general al organismului.

De asemenea, este esenţiala pentru corp deoarece:
- are acţiune vasodilatatoare la nivelul pielii;
- serveşte la buna funcţionare a sistemului nervos central;
- stimulează secreţia gastrică;
- măreşte glicemia şi scade nivelul colesterolului;
- menţine sănătatea pielii şi a ţesuturilor digestive;
- favorizează circulaţia cerebrală;
- scade tensiunea arterială;
- stimulează secreţia gastrică şi eliminarea bilei;
- înlesneşte asimilarea fierului.

Magneziul este un mineral care contribuie la formarea dinţilor şi a oaselor alături de calciu şi fosfor.
- ia parte la controlul excitabilităţii;
- reglează echilibrul calcic;
- ajuta la buna funcţionare a muşchilor cardiaci şi a creierului.

Studiile dovedesc că:
- întăreşte reacţiile de apărare a organismului la infecţii;
- întârzie îmbătrânirea;
- atenuează durerile;
- activează sistemul neuromuscular.

Vitamina B5 are rol în metabolismul celular şi, împreuna cu alte vitamine, contribuie la dezvoltarea energiei provenite din glucide, grăsimi şi proteine. participă la menţinerea stării de sănătate a aparatului digestiv şi a ficatului. Stimulează activitatea diferitelor glande şi sporeşte producţia de hormoni a suprarenalelor. Este indispensabil pentru a menţine starea de sănătate a nervilor, a pielii şi a glandelor; sporeşte rezistenta la stres şi contribuie la formarea unor hormoni şi anticorpi; intervine în procesele de creştere, în prevenirea apariţiei dermatitelor (bolilor de piele), în metabolismul glucidelor şi în utilizarea eficientă a colinei.

Vitamina B6 are un rol important în formarea hemoglobinei, în metabolismul aminoacizilor, proteinelor, glucidelor şi lipidelor (îndeosebi al acizilor graşi esenţiali), fiind şi stimulent muscular. Are influenţă benefica asupra pielii, precum şi în procesul de creştere. De asemenea, intervine în mod esenţial în bună funcţionare a sistemului nervos şi a măduvei osoase. Intervine în producerea de globule roşii şi de anticorpi; în controlarea echilibrului sodiului şi al potasiului, al sistemului muscular şi osos. participă la metabolismul colesterolului împiedicând depunerea acestuia pe pereţii interiori ai arterelor (arteroscleroza). Influenţează creşterea şi reproducerea.

Vitamina B1 este importantă în metabolismul proteinelor şi al glucidelor, apoi în funcţionarea normală a sistemului nervos central şi, cu precădere, a celui periferic. Contribuie la sănătatea aparatului digestiv şi a glandelor endocrine, participa la procesul de creştere şi în absorbţia intestinală a grăsimilor.

Inositolul ajuta organismul să producă lecitina; serveşte la metabolizarea grăsimilor, reducând nivelul colesterolului sanguin; favorizează nutriţia celulelor creierului; constituie hrana vitală pentru păr, putând preveni rărirea acestuia şi apariţia cheliei. Inositolul este indicat în constipaţie, cederea părului, arteroscleroza, hipercolesterolemie, ciroza hepatică, eczeme, deficienţa de vedere etc. Deficitul prelungit de inositol poate produce, printre altele, şi tulburări cardiovasculare.

Vitamina B12 este ideală pentru creştere. Insuficienţa ei în alimentaţie duce la instalarea unor grave anemii (anemia pernicioasa, manifestată prin anemie generală şi tulburări nervoase deosebit de grave). În plus, aceasta vitamină are un rol important şi în protejarea celulelor hepatice, datorită proprietii ei de a împiedica depunerea grăsimilor în ficat. Se crede ce ar fi destul de eficienţă şi în bolile precanceroase, şi în cele canceroase.

Creatina, un aminoacid neesenţial, creşte rezervele de energie prin acţiunea de sintetizare a proteinelor şi minimizând descompunerea proteinelor. Acest lucru se datorează faptului ce hidratează excelent celulele. Intensifica creşterea masei musculare prin fortificarea şi creşterea fibrelor. Cercetările recente au dezvăluit ce pe lângă forţa, regenerare şi masă musculară crescută, creatina accelerează şi arderea grăsimilor.

L-taurina, un aminoacid neesenţial, este componentul multor băuturi energizante în combinaţie cu elemente care intensifica performanţă, deoarece creşte rezistenta şi este esenţiala în menţinerea şi buna funcţionare a muşchilor scheletici. Este benefică celor cu afecţiuni cardiovasculare, hipertensiune, diabet (scade nivelul zahărului din sânge fără să influenţeze sensibilitatea la insulina sau secreţia ei), şi reduce greuatea corporală.

Glutamina este un aminoacid care ajuta la construirea şi menţinerea muşchilor. Contribuie la eliminarea amoniacului toxic din ficat şi menţine sănătatea sistemului nervos central. Avantajul glutaminei este ce trece cu uşurinţă de bariera sânge-creier, fiind transformat în acid glutamic dacă este necesar. Creşte nivelul de acid gamma-aminobutiric, un neurotransmiţător important.

Aminoacidul L-arginina este absolut necesar pentru sinteza proteinelor în organism, având un rol decisiv în creşterea şi dezvoltarea optimă a organismelor tinere. Fără o cantitate suficientă de arginina, nu poate avea loc dezvoltarea masei musculare şi nu se poate reduce grăsimea corporală.

Peste 50 de studii ştiinţifice au demonstrat că arginina, indiferent de vârsta celor care o consumă, intensifică producerea şi eliberarea hormonului de creştere. De asemenea, suplimentele de arginină cresc masa şi forţa musculară, reducând, prin efort fizic, depozitele de grăsime corporală.

L-izoleucina, împreuna cu ceilalti doi BCAA, lizina şi valina, sprijină regenerarea musculară şi este necesară pentru formarea hemoglobinei dar şi pentru reglementarea glicemiei. Este implicată şi în procesul de coagulare a sângelui. Izoleucina ar putea preveni catabolizarea muşchilor şi regenerează ţesutul muscular după exerciţiile fizice intense, intervenţii chirurgicale sau alte traume.

L-leucina are un efect profund asupra organismului. Cel mai puternic dintre cei trei BCAA, limitează absorbţia şi abilitatea de a utiliza nutrienţii prin proporţia faţă de ceilalti aminoacizi. Dacă suferi de deficienţă de leucină, organismul nu va putea beneficia de proteinele ingerate indiferent cât consumi. Este binecunoscut şi pentru efectul anabolizant esenţial mai ales pentru sportivi.

L-valina este un BCAA cu efect stimulant şi este indispensabil pentru metabolismul muscular, repararea şi creşterea ţesuturilor şi menţinerea echilibrului de nitrogen în corp. Fiind un BCAA poate fi folosit ca sursa de energie pentru muşchi, astfel scade nevoia de glucoză. Studiile arată ce este posibil ca BCAA să fie folositor în regenerarea masei musculare în cazul celor cu boli hepatice, răni, sau celor care au fost supuşi la intervenţii chirurgicale. Sportivii îl folosesc în primul rând pentru creşterea şi regenerarea masei musculare.

Ingrediente: concentrat proteic din zer, dextroză monohidrată, lapte praf degresat, maltodextrină, premix de vitamine şi minerale (sodiu, clorură de potasiu, vitamina C, calciu, vitamina B3, magneziu, vitamina B5, vitamina B6, vitamina B1, vitamina B9, vitamina B12), L-glutamină, BCAA mix, creatină monohidrată, cacao (pentru aroma de ciocolată), guma xantan, aroma, taurina, colorant carmin (pentru aromă de căpsuni), sucraloză, acesulfam de potasiu.

Mod de administrare: Se amestecă 2 măsuri (70g) din produsul Gigant Pro Mass în 300ml de apă sau lapte. A se utiliza un shaker sau un blender. Pentru rezultate deosebite a se administra de preferinţă 2 porţii pe zi.

Mod de prezentare: 1470gr, 2800gr, 5000gr.
Arome: ciocolată, vanilie, căpşuni, banane.

Opinii (0)Opinia cumpărătorilor despre Gigant Pro Mass

Spune-ţi opinia

Numele tău:


Opinia ta: Notă: Codul HTML este citit ca şi text!

Nota: Rău            Bun

Introduceţi codul din imagine:Lichidare de stoc!
Abonare prin email

Pentru a fi la curent cu promoţiile şi ofertele speciale ale magazinului nostru, vă recomandăm să vă abonaţi la newsletter-ul nostru. În acest fel, veţi primi un email de notificare cu ofertele speciale care urmează să apară pe siteul nostru şi în magazinele noastre.Abonează-mă!
Suport telefonic
Ai nevoie de îndrumări sau informaţii legate de suplimentele nutritive? Sună la numărul de telefon afişat mai jos (tarif normal) şi vei primi îndrumări.
Luni-Vineri: 10.00-18.00
Sambata: 09.00-13.00

Suport Telefonic
Cele mai vândute
BRUTAL Anadrol BRUTAL Anadrol 89,00 Lei
Bazat pe 103 recenzii.
Shaker Devil Nutrition Shaker Devil Nutrition 5,00 Lei
Bazat pe 8 recenzii.
Gainer Gainer 35,00 Lei 30,00 Lei
Bazat pe 40 recenzii.
100% Whey Protein Professional - Scitec Nutrition 100% Whey Protein Professional - Scitec Nutrition 116,00 Lei 95,00 Lei
Bazat pe 14 recenzii.
Whey Whey 63,00 Lei
Bazat pe 15 recenzii.
Devil Foras 3900 - manusi cu bareta, din piele Devil Foras 3900 - manusi cu bareta, din piele 25,00 Lei
Bazat pe 18 recenzii.
100% Creatine 100% Creatine 29,00 Lei 26,00 Lei
Bazat pe 6 recenzii.
Milk & Egg Protein Milk & Egg Protein 33,00 Lei
Bazat pe 17 recenzii.
Produse asemănătoare (4)Produse asemănătoare cu Gigant Pro Mass

Ro2.ro - Promovare si statistici web Blogul lui Dan PHANTOMs TOP