Gfx
6 opinii  6 opinii
Preţ: 87,00 Lei TVA inclus
Producător: Pro Nutrition
Categorii: Creștere masă musculară,
Cod produs: PRNGFX
Disponibilitate: Stoc epuizat

* Aroma:

* Gramaj:


Share on Facebook Share on Pinterest Informaţii despre transport / livrare »
DescriereGfx

GFX a fost special creat pentru sportivi, care doresc o creştere rapidă în masa musculară, dar nu numai. Cele 45 grame de proteine cu înaltă valoare biologică (concentrat proteic din zer cu absorbţie rapidă şi cazeină cu absorbţie lentă) împreună cu amestecul special de componente sunt calea cea mai sigură spre un fizic incredibil. Formula delicioasă este un amestec perfect de proteine, care măresc muşchii, carbohidraţi energizanţi şi grăsimi sănătoase. Fiecare component atent selecţionat te va ajuta să-ţi atingi obiectivele ...
D-riboza este cunoscută pentru sprijinirea metabolismului cardiovascular. Glutamina intensifică creşterea musculară. Creatina îmbunătăţeşte atât performanţele fizice cât şi cele mentale. Arginina stimulează secreţia hormonului de creştere şi reduce ţesutul adipos. Taurina menţine buna funcţionare a muşchilor scheletici. Leucina ajută la arderea grăsimii viscerale (grăsimea care răspunde cel mai greu la dietă şi exerciţii fizice). Isoleucina încetineşte degradarea ţesutului muscular şi ajută la formarea hemoglobinei. Valina este vitală sistemului nervos central şi menţine echilibrul nitrogenului în organism.

GFX maximizează potenţialul fizic şi mental protejându-ţi sănătatea.
Proteina din zer este o combinaţie de proteine globulare izolate din zer. Unele studii clinice au sugerat că proteina din zer ar putea influenţa producţia glutationei şi posedă proprietăţi antiinflamatoare şi anticanceroase. Efectele proteinei din zer sunt considerate ca metode de reducere a riscurilor unor boli sau chiar ca tratament suplimentar pentru unele afecţiuni. Unele surse o consideră parte a medicinei alternative. Zerul este produsul format în urma coagulării laptelui şi conţine tot ceea ce este solubil în lapte. Este o soluţie cu o concentraţie de 5% lactoză în apă, conţinând minerale şi lactalbumine (beta-lactoglobulină, alfa-lactalbumină şi albumină serică). În urma procesării se îndepărtează apa, lipidele şi alte materiale non-proteice crescând astfel conţinutul proteic.

Concentratul proteic din zer are nivel scăzut de grăsimi şi colesterol. În schimb, nivelele de compuşi bioactivi şi carbohidraţi în formă de lactoză sunt mai ridicaţi. Este foarte potrivită construirii masei musculare. În momentul de faţă numeroase cercetări se concentrează pe capacitatea aminoacizilor din proteine de a reduce riscul unor boli, cum ar fi cele cardiovasculare sau canceroase.
Zerul este o sursă excelentă de BCAA, aminoacizi care pot acţiona direct ca sursă de energie pentru muşchi stimulând sinteza proteică. În special leucina, care joacă un rol cheie în iniţializarea transcrierii căii de declanşare a sintezei proteice. Cantitatea suplimentară de leucină ar putea grăbi regenerarea şi mări adaptabilitatea organismului la condiţii de stres (fizic sau mental).
Proteina din zer mai conţine şi aminoacidul cisteină, care poate fi folosit pentru producerea glutationei. Glutationa este un antioxidant care oferă protecţie împotriva radicalilor liberi şi toxinelor. Unele surse sugerează că proteinele din zer ar putea reduce riscul cancerului.
Dextroza, sau glucoza, este un zahăr simplu principala sursă de energie a organismului, oferită mai ales în formă de ATP. Corpul nostru îl produce din proteine, grăsimi şi în cea mai mare parte din carbohidraţi. Dextroza creşte nivelul insulinei, astfel reglementează concentraţia glucozei în fluxul sanguin şi contribuie la îmbunătăţirea asimilării aminoacizilor. Este critică şi pentru producerea proteinelor şi metabolismul grăsimilor.

Cazeina este o fosfoproteina liberă sau sub formă de cazeinat de calciu. Proprietatea cazeinei de a elibera aminoacizii lent şi susţinut o transformă într-un nutrient extrem de util. Datorită acestei eliberări susţinute optimizează retenţia şi utilizarea nitrogenului. Este posibil ca acest nutrient să crească concentraţia IGF-1.
Proteina totală din lapte prezintă valoarea nutriţională îmbinată a cazeinei şi proteinei din zer. Este foarte valoroasă datorită profilului excelent de aminoacizi.

Creatina monohidrată este de fapt creatina pură la care se alipeşte o moleculă de apă, deci fiecare moleculă de creatină monohidrată conţine 88% creatină pură şi 12% apă. Este de departe cel mai răspândit tip de creatină, şi majoritatea studiilor s-au făcut utilizând creatina monohidrată. Glutamina este un aminoacid care ajută la construirea şi menţinerea muşchilor. Contribuie la eliminarea amoniacului toxic din ficat şi menţine sănătatea sistemului nervos central. Avantajul glutaminei este că trece cu uşurinţă de bariera sânge-creier, fiind transformat în acid glutamic dacă este necesar. Creşte nivelul de acid gamma-aminobutiric, un neurotransmiţător important.
Taurina este un aminoacid, care se regăseşte în organism, însă în condiţii de stres sau efort fizic se elimină o cantitate mai mare, necesitând suplimentare. Printre beneficiile taurinei în corp: reglează temperatura atunci când este prea cald sau prea frig, reduce stresul, creşte performanţa inimii, ajută la detoxifierea organismului.
Cercetările confirmă că D-riboza, un carbohidrat natural sprijină regenerarea de după antrenament, şi chiar mai mult recuperarea în urma unor afecţiuni serioase cum ar fi fibromalgia. Acest lucru se datorează faptului că D-riboza trece cu uşurinţă de bariera sânge-creier, suplimentându-l cu energie. Pe lângă mărirea capacităţii de efort fizic, se crede că intervine şi în arderea grăsimilor şi contribuie la sănătatea sistemului cardiovascular.

Cercetările ştiinţifice au demonstrat că L-arginina, unul dintre aminoacizii esenţiali, întârzie dezvoltarea tumorilor, ajută la detoxifierea ficatului şi, prin stimularea eliberării hormonului de creştere la nivelul hipofizei, contribuie la menţinerea funcţionalităţii sistemului imunitar. Contribuie, de asemenea, şi la îndepărtarea toxinelor, la procesul de spermatogeneza şi are efecte benefice în tratamentul afecţiunilor aparatului renal. Acest aminoacid este necesar în sinteza proteinelor, colagenului, în creştere şi dezvoltare, în mărirea masei musculare şi reducerea ţesutului adipos şi, de asemenea, în procesul de cicatrizare. La bolile de ficat (precum hepatita), aportul de arginina are rezultate foarte bune. L-leucina are un efect profund asupra organismului. Cel mai puternic dintre cei trei BCAA, limitează absorbţia şi abilitatea de a utiliza nutrienţii prin proporţia faţă de ceilalţi aminoacizi. Dacă suferi de deficienţă de leucină, organismul nu va putea beneficia de proteinele ingerate indiferent cât consumi. Este bine, cunoscut şi pentru efectul anabolizant esenţial mai ales pentru sportivi.
Cei trei BCAA, printre care şi L-izoleucina, constituie aproximativ 70% din aminoacizii din proteine, prin urmare valoarea lor în formarea şi mentenanţa integrităţii funcţionale şi structurale este nemăsurat. Nenumărate cercetări substanţiale dovedesc efectul anabolizant al izoleucinei în sinteza proteinelor musculare. Datorită activităţii gluconeogenice apără masa musculară, de aceea se foloseşte cu scopuri terapeutice nu doar de către sportivi, dar şi de cei care au fost supuşi unor intervenţii chirurgicale, sau pur şi simplu doresc să slăbească sănătos. L-valina este un BCAA, care lucrează cu ceilalţi doi BCAA, izoleucina şi lizina, pentru a promova creşterea normală, regenerarea ţesuturilor, reglarea glicemiei, şi aprovizionara corpului cu energie. Valina participă la stimularea sistemului nervos central şi este necesar pentru funcţionarea creierului.

Valina contribuie la prevenirea descompunerii muşchilor prin alimentarea muşchilor cu extra glucoză pentru a produce energie în timpul activităţilor fizice intense.

Ingrediente: concentrat ultrafiltrat de proteină din zer, dextroză, cazeinat de calciu, proteină totală de lapte, cacao (pentru aroma de ciocolată, aroma de cafea cu nuci prăjite, aroma de caramel), creatină monohidrată, maltodextrină, L-glutamină, BCAA-mix (leucină, izoleucină şi valină), aromă, taurină, D-riboză, xantan, L-arginină, colorant carmin (pentru aroma de căpşuni, cireşe, zmeură), sucraloză, acesulfam de potasiu, colorant: riboflavină (pentru aroma ananas, piersică).

Mod de administrare: Se amestecă 2 măsuri (85g) din produsul GFX-8 în 300ml apă, suc sau lapte. Pentru rezultate deosebite a se administra de preferinţă 2 porţii pe zi, imediat după antrenament pe stomacul gol şi dimineaţa la trezire.
Mod de prezentare: 1500gr, 2100gr, 3000gr, 5000gr.
Arome: ciocolată, vanilie, piersică, ananas, caramel, zmeură, cireşe, cafea cu nuci prăjite, căpşuni.

Opinii (6)Opinia cumpărătorilor despre Gfx
Silviu | 6 opinii
22.07.2014

Nu se gaseste la magazin.
Alex | 6 opinii
20.07.2014

Buna ziua este disponibil acest produs in magazinul din Brasov?
Sergiu | 6 opinii
21.08.2013

oamnei...eu nu stiu cum reactioneaza dar...eu l.am folosit...2 butoaie am luat..si nimic...probabil este in functie de organism.....dar..asa ca parere generala..GFX e PRAF..:D...parerea mea...
Marius | 6 opinii
23.07.2013

Era bine daca scria si aici 2 masuri nu 3,ms de raspuns.
Dan | 6 opinii
23.07.2013

Da, este logic, fiind acelasi produs :)
Marius | 6 opinii
23.07.2013

Buna ziua, Produsul pe care il aveti are modul de administrare cu 3 masuri(100g) sau cel cu 2 masuri(85g) cum e pe site-ul firmei producatoare?

Spune-ţi opinia

Numele tău:


Opinia ta: Notă: Codul HTML este citit ca şi text!

Nota: Rău            Bun

Introduceţi codul din imagine:Lichidare de stoc!
Abonare prin email

Pentru a fi la curent cu promoţiile şi ofertele speciale ale magazinului nostru, vă recomandăm să vă abonaţi la newsletter-ul nostru. În acest fel, veţi primi un email de notificare cu ofertele speciale care urmează să apară pe siteul nostru şi în magazinele noastre.Abonează-mă!
Suport telefonic
Ai nevoie de îndrumări sau informaţii legate de suplimentele nutritive? Sună la numărul de telefon afişat mai jos (tarif normal) şi vei primi îndrumări.
Luni-Vineri: 10.00-18.00
Sambata: 09.00-13.00

Suport Telefonic
Cele mai vândute
BRUTAL Anadrol BRUTAL Anadrol 89,00 Lei
Bazat pe 103 recenzii.
Shaker Devil Nutrition Shaker Devil Nutrition 5,00 Lei
Bazat pe 8 recenzii.
Gainer Gainer 35,00 Lei 30,00 Lei
Bazat pe 40 recenzii.
100% Whey Protein Professional - Scitec Nutrition 100% Whey Protein Professional - Scitec Nutrition 116,00 Lei 95,00 Lei
Bazat pe 14 recenzii.
Whey Whey 63,00 Lei
Bazat pe 14 recenzii.
Devil Foras 3900 - manusi cu bareta, din piele Devil Foras 3900 - manusi cu bareta, din piele 25,00 Lei
Bazat pe 18 recenzii.
100% Creatine 100% Creatine 29,00 Lei 26,00 Lei
Bazat pe 6 recenzii.
Milk & Egg Protein Milk & Egg Protein 33,00 Lei
Bazat pe 17 recenzii.
Produse asemănătoare (4)Produse asemănătoare cu Gfx
Taguri: pronutrition, gfx,

Ro2.ro - Promovare si statistici web Blogul lui Dan PHANTOMs TOP