0

Nitro Pure Whey Gold Protein (454 grame)

66,00 Lei 57,00 Lei

Descriere  

Nitro Pure Whey Gold Protein (454 grame) - Conţinut ridicat de Proteine

Glutamina
 
Proteină obţinută 100% din zer de lapte cu un nou gust fantastic. Proteină whey de cea mai bună calitate cu adaos de glutamine.
Nitro Pure Whey Gold produs de cea mai bună calitate la preţ accesibil.
Nitro Pure Whey Gold este o sursă ideală de proteine din zer de lapte indiferent că vrei masă musculară fără grăsimi sau vrei sa slăbeşti. Fiecare porţie conţine 21g din matricea unică de proteine din zer de lapte, concentrate si glutamine. Nici un produs din această categorie nu poate concura cu formula Nitro Whey Pure Gold. Conţinutul de carbohidraţi este foarte redus. Nitro Pure Whey Gold conţine proteina whey deionizată, cu ajutorul căruia eliberează sistemul de glicomacropeptide , imunoglobine si lactoferine. La producerea Nitro Pure Whey Gold s-a utilizat ultima tehnologie. Nitro Gold -ul este o sursă excelentă de glutamină, cu conţinut redus de grăsime şi de carbohidraţi, plus un gust deosebit pentru un  shake excelent.
 
Indicatii: 1-2 linguri dizolvate in 250 ml de lapte degresat sau apă. În zilele de antrenament consumaţi minim 2 porţii pe zi, una cu 45 minute după antrenament şi una între mese. Folosiţi shaker pentru amestecare.
În urma cercetărilor s-a constatat că sportivii care desfaşoară o activitate sportiva intensa au nevoie de mail multe proteine, deaceea se recomandă consumarea zilnică a minim 2gr/greutatea corporală. (ex. O persoană de 90 kg ar trebui să consume zilnic 180 gr de proteine).
 
FACTORI DE NUTRITIE    
Portie 28 g ( 1 cupa)    
Portie pe cutie 16    
Cantitate pe portie    
Calorii 117,8  
Calorii din gasimi 13,5  
Total grasimi 1,4g 2%*
Grasimi saturate <1 g 5%*
Colosterol 33,8 mg 11%*
Total carbohidrati 3,9 g 1%*
Zaharuri 2,9 g **
Proteine 22,2 g 44%*
Sodium 57,9 mg 2%*
*Valorile procentuale zilnice sunt bazate pe un regim alimentar de 2000 de calorii.    
** Valoriile zilnice (DV) nu sunt stabilite    

 

Opinii (1)  

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
Produse asemănătoare (4)  

Trimite