Informatii despre livrare

Livrarea produselor

Produsele comandate vor fi livrate prin POȘTA ROMÂNĂ sau CURIERAT RAPID, în funcție de alegerea dumneavoastră. În momentul efectuării comenzii, va trebui să selectați opțiunea de livrare/transport dorită de dumneavoastră.
Nu trimitem colete, decât pe teritoriul României.
 
1. POȘTA ROMÂNĂ
 - coletul îl veți primi în 5 sau 6 zile lucrătoare de la formularea comenzii, în funcție de activitatea poștei; 
  - contravaloarea produselor comandate o veți plăti la ridicarea coletului;
 - prin POȘTA ROMÂNĂ nu se percep taxe de livrare la comenzile mai mari de 100 RON. La comenzile mai mici sau egale cu 100 RON, taxa de livrare/transport prin POȘTA ROMÂNĂ este de 13 RON.
- va rugăm să vă prezentaţi personal la poştă, după 4-5 zile de la lansarea comenzii,  pentru ridicarea coletului chiar dacă nu a-ţi primit avizul postal (perioada maximă de depozitare a coletelor la poştă este de 10 zile), deoarece de multe ori avizele nu ajung la destinatari !!! În caz de retururi repetate la comenzi vor fi ataşate taxe de retur.
 
Site web Poșta Românăwww.posta-romana.ro
 
 
2. Curierat rapid (FAN Courier sau Urgent-Cargus)
 
  
 - comenzile efectuate pe site până la ora 12.00 AM, vor fi trimise în aceeași zi. Comenzile efectuate pe site după ora 12.00 AM vor fi trimise în ziua următoare (exceptând zilele nelucrătoare de sâmbătă și duminică ori sărbătorile legale);
  - coletul îl veți primi în 24 sau 48 de ore de la formularea comenzii, în funcție de activitatea serviciului de curierat;
- pentru comenzi mai mici de 100 RON, livrarea prin curierat rapid costă 19 RON. Pentru comenzile mai mari de 100 RON, livrarea prin curierat rapid este GRATUITĂ!
 
Site web curierat rapid FAN-Courierwww.fancourier.ro
Site web curierat rapid Urgent-Carguswww.urgent-curier.ro
 
ORAR
Programul nostru de lucru, este urmatorul:
Luni ~ Vineri: 08.00 - 16.00
Sambata si Duminica: închis
Sarbatori legale: închis
 
Comenzile primite în afara orelor de program, vor fi preluate și prelucrate în ziua următoare. Comenzile primite în weekend (vineri după ora 12.00 AM, sâmbăta, dumnica și sărbătorile legale) vor fi prelucrate în ziua de Luni sau (în cazul sărbătorilor legale) în prima zi lucrătoare a următoarei săptămâni.
 
Pentru alte informaţii, ne puteţi contacta telefonic, prin fax, email sau Yahoo Messenger: click aici !

                               

 

 

 

 

 

    

 

IMPORTANT ! - În momentul în care aţi primit/ridicat coletul de la curier, vă rugăm să verificaţi integritatea coletului iar în situaţia în care observaţi că ambalajul este deteriorat ori vi se pare suspect (suspectaţi faptul că a fost desfăcut) atunci vă rugăm să desfaceţi coletul în prezenţa curierului pentru a verifica conţinutul coletului. Orice probleme legate de integritatea coletului (colet spart, banda adezivă personalizată este ruptă şi înlocuită, etc) ori de conţinutul coletului (produse lipsă, deteriorate, etc) va trebui să le semnalaţi imediat pe procesul verbal de predare/primire al curierului şi în prezenţa curierului, în caz contrar societatea noastră nu este responsabilă pentru integritatea produselor sau conţinutul coletului deoarece nu putem demara procedurile legale necesare între societatea noastră şi firma de curierat.
Vă mulţumim.
Ro2.ro - Promovare si statistici web Blogul lui Dan PHANTOMs TOP