100% Iso Whey
0 opinii  0 opinii
Preţ: 49,00 Lei TVA inclus
Producător: BioTech USA
Categorii: Concentrate proteice,
Cod produs: BTN100IW
Disponibilitate: Stoc limitat

* Aroma:

* Gramaj:NOTĂ: La produsele afişate pe site cu disponibilitate "Stoc limitat", din cauza fuxului dinamic de marfă din depozit, pot apărea uneori situaţii când acestea nu vor putea fi livrate!
Share on Facebook Share on Pinterest Informaţii despre transport / livrare »
Descriere100% Iso Whey

100% Iso Whey - Complex de proteine din zer izolat din proteine din zer, concentrat de proteine din zer şi peptide din zer, având o concentraţie proteică de 80%.

100% Iso Whey este un produs extraordinar obţinut din proteine din zer care face parte din categoria premium a suplimentelor nutritive.
Pentru ca organismul nostru să poată produce proteinele necesare funcţionării sale este foarte importantă calitatea şi cantitatea de aminoacizi care îi stă la dispoziţie. Spre deosebire de carbohidraţi şi de grăsimi, din aminoacizi organismul uman poate depozita (în sânge) o cantitate foarte mică. Lipsa din organism a unui singur aminoacid esenţial este suficientă pentru ca organismul să nu mai poată produce acele proteine care sunt esenţiale pentru regenerare şi pentru procesele anabolice. Aceasta este o problemă în special în cazul dezvoltării celulelor musculare.
 
Lipsa aminoacizilor din organism poate fi preîntâmpinată printr-o alimentaţie extrem de precisă sau prin utilizarea suplimentelor nutritive potrivite. Pentru dezvoltarea masei musculare este extrem de important să fie disponibili în organism aminoacizii necesari, atât cantitativ cât şi procentual. 100% Iso Whey reprezintă soluţia ideală pentru culturiştii de performanţă al căror echilibru de aminoacizi din organism trebuie să fie perfect.
Cercetările ştiinţifice au demonstrat că eforturile fizice intense însoţite de lipsa de BCAA din organism, datorită compensării nevoii de azot a organismului, duce la degradarea ţesuturilor musculare. Din multiplele funcţii ale aminoacizilor, una dintre cele mai importante este că iau parte la transportul grăsimilor la celulele musculare unde grăsimile sunt transformate în energie.
 
Aminoacizii stimulează şi secreţia hormonului de creştere, element indispensabil în dezvoltarea musculaturii. Aminoacizii existenţi în 100% Iso Whey sunt elementele fundamentale în obţinerea unei musculaturi fibrate. 100% Iso Whey este o sursă neîntrecută de proteine care conţine un procent însemnat de aminoacizi esenţiali.
 
Mod de administrare: 2-3 porţii pe zi /o porţie fiind obţinută prin dizolvarea a 47 gr. de produs.
 
O pungă conţine 10 porţii.
Opinii (0)Opinia cumpărătorilor despre 100% Iso Whey

Spune-ţi opinia

Numele tău:


Opinia ta: Notă: Codul HTML este citit ca şi text!

Nota: Rău            Bun

Introduceţi codul din imagine:Lichidare de stoc!
Abonare prin email

Pentru a fi la curent cu promoţiile şi ofertele speciale ale magazinului nostru, vă recomandăm să vă abonaţi la newsletter-ul nostru. În acest fel, veţi primi un email de notificare cu ofertele speciale care urmează să apară pe siteul nostru şi în magazinele noastre.Abonează-mă!
Suport telefonic
Ai nevoie de îndrumări sau informaţii legate de suplimentele nutritive? Sună la numărul de telefon afişat mai jos (tarif normal) şi vei primi îndrumări.
Luni-Vineri: 10.00-18.00
Sambata: 09.00-13.00

Suport Telefonic
Taguri: proteine, whey, biotech, 100%, iso,